Iet uz saturu
Izvēlne
Vitamins.lv piedāvājumā vairāk nekā 100 jaunu produktu. Ko pamēģināt?

Vitamins.lv piedāvājumā vairāk nekā 100 jaunu produktu. Ko pamēģināt?

Klāt Vitamins.lv pastāvēšanas vēsturē lielākais preču papildinājums – mūsu plauktos nonākuši vairāk nekā 100 pilnīgi jauni produkti gan no zīmoliem, kurus mūsu klienti jau labi zina, gan no zīmoliem, kuri dažiem, iespējams, būs jaunatklājums. Ņemot vērā, ka jauno produktu ir patiešām daudz, īsumā pastāstīsim tev par daļu no tiem, lai tu piedāvājumā neapjuktu un saprastu, kurus no tiem vēlies pamēģināt tieši tu.  

Tie, kas piekopj vegānisku dzīvesveidu vai vienkārši vēlas savā ikdienas ēdienkartē ienest vairāk organiskus BIO produktus, noteikti novērtēs Planet Plant-Based jaunumus – riekstu un sēklu sviestus, dateļu sīrupu, zemeņu-kokosriekstu granolu un organisko augu izcelsmes pastu. Visi šī zīmola produkti ir veselīgi un garšo fantastiski, bet īpaši vēlamies izcelt sojas pupiņu, zaļo zirnīšu un turku zirņu pastu: esam droši, ka to iemīļos ne tikai vegāni, bet arī sportisti un cilvēki, kas vienkārši vēlas ēst veselīgāk, jo Planet Plant-Based pastas sastāvā ir pat 44% augu valsts olbaltumvielu. Ēst itāļu pastu vēl nekad nav bijis tik veselīgi!

Mūsu jau iemīļotais dāņu zīmols Bodylab šoreiz mūs visus īpaši lutina, turklāt, sakot “VISUS”, mēs to tā arī domājam, jo jaunumos ko sev tīkamu atradīs gan sportisti, gan gurmāni, gan geimeri. Īpaši geimeriem izstrādāto produktu sēriju Limitless sastāda trīs produkti: enerģijas dzēriens ar zemu cukura un ogļhidrātu daudzumu, īpaši koncentrēts enerģijas šots ar 200 mg kofeīna, kā arī enerģijas batoniņš ar palatinozi. Visi šīs sērijas produkti izstrādāti sadarbībā ar profesionālo datorspēļu komandu Nordavind, tāpēc tajos apvienota uztura zinātne un pasaules līmeņa geimeru pieredze.

Tiem, kam vairāk patīk rosīties virtuvē ne pie datora, iesakām pamēģināt proteīna maisījumus konditorejas izstrādājumu pagatavošanai: garantējam, ka debešķīgas šokolādes maizītes un kārdinošus dubultās šokolādes braunijus ar šo maisījumu palīdzību ātri un vienkārši spēs pagatavot jebkurš. Turklāt Bodylab maisījumos ir 20% proteīna, tāpēc šādus gardumus pat ir ieteicams baudīt pēc treniņiem.

Šī vasara sevi pieteikusi karsti vārda vistiešākajā nozīmē, tāpēc Clear Whey dzērienu jaunās garšas novērtēs katrs, kurš pienaina proteīna kokteiļa vietā labprātāk vēlas baudīt ko atsvaidzinošu, bet joprojām proteīniem bagātu. Ar Clear Whey proteīna kokteiļi būs dzidri, atsvaidzinoši, bez taukiem un cukura, bet ar proteīnu bagāti – šī proteīna pulvera sastāvā ir 86% olbaltumvielu, kuras iegūtas no vistīrākā izolāta.

Tie, kas vēlas baudīt 100% dabiskus produktus bez glutēna, pievienotā cukura un konservantiem, priecāsies par pašmāju zīmola The Beginnings ienākšanu Vitamins.lv internetveikala piedāvājumā. Viss vienkāršais ir ģeniāls un garšīgs – to pierāda katrs granolas iepakojums, proteīna batoniņš un riekstu-ogu maisījums, ko šis zīmols piedāvā saviem pircējiem.

Zīmola Himalaya vārds diez vai kādam ir svešs, jo tā produkcija, kuras pamatā ir augu valsts sastāvdaļas un ājurvēda zināšanas, ir populāra visā pasaulē. Himalaya ķermeņa kopšanas produkti Latvijā ir plaši pieejami, bet šī zīmola uztura bagātinātājus gan nav tik viegli atrast, tāpēc esam nolēmuši to labot, piedāvājot Vitamins.lv interneta veikalā tos plašā klāstā – piemēram, kurkuma, bosvēlijas, nīma jeb Indijas ceriņu, ašvagandas jeb Indijas žeņšeņa, ardžunas un citu augu koncentrāta kapsulas. Viss dabisks un gadu simtiem pielietots ājurvēdiskajā medicīnā.

Patiesi priecājamies arī par UFIT Drinks proteīna dzērienu ienākšanu Vitamins.lv plašajā produktu ģimenē, jo šim zīmolam ir pavisam svaigs skatījums uz mūsu tik ļoti iecienītajiem olbaltumvielu dzērieniem, kurus baudīt pēc treniņa vai ikdienas steigā kā alternatīvu neveselīgiem našķiem. UFIT zina, ka olbaltumvielas sniedz daudzus ieguvumus ne tikai muskuļiem un izsalkuma remdēšanai, bet arī skaistumam, turklāt viņi nav apstājušies tikai pie proteīna un saviem dzērieniem pievienojuši arī kolagēnu, jo skaistuma nekad nevar būt par daudz. Īpaši iesakām nogaršot kolagēna skaistuma pienu, kurš garšo ideāli gan ar brokastu pārslām, gan ar svaigām sezonas ogām, gan vienkārši kā veselīgs našķis starp ēdienreizēm.

Vitamīnus no UltraVit gaidīja daudzi, jo ikreiz, kad tie parādās mūsu piedāvājumā, tie pazūd zibenīgi, tāpēc šoreiz esam parūpējušies gan par to, lai šī zīmola vitamīni noliktavā pietiktu visiem, gan par absolūtiem jaunumiem, kas vēl nekad nav bijuši Vitamins.lv piedāvājumā. Izvēloties košļājamās tabletes, katra vitamīnu uzņemšanas reize būs kā sevis palutināšana ar nelielu, bet ļoti gardu našķīti.

Jau Mutant zīmola nosaukums vien pats par sevi liecina, ka tas domāts tiem sportistiem, kuri, atgriežoties sporta zālē, vēlas atbrīvot savu iekšējo mutantu un totāli satriekt katru savu treniņu, lai uzaudzētu nopietnu muskuļu masu. Pagaidām Vitamins.lv piedāvājumā pieejami šī zīmola BCAA pulveri ar 9.7 gramiem aminoskābju vienā porcijā, nereāli jaudīgie Mutant Madness pirms treniņa pulveri, kā arī Mutant Mass geineri ar, mūsuprāt, vienkārši perfektu formulu. Silti iesakām pamēģināt katru no tiem, bet īpaši gribam izcelt tieši muskuļmasas geineri, kura uzturvērtība ir absolūti izcila: vienā tā porcijā ir 1100 kcal un 56 grami olbaltumvielu. Ar šādu geineri nav nekādi joki, jo tas daudziem saviem konkurentiem ir priekšā par vairākiem kilometriem. Vai varbūt pareizāk būtu teikt “kilogramiem”?! :)

 

Mēs, protams, vēl daudz un ilgi gribētu stāstīt par jaunajiem produktiem, bet mums bail, ka tev apniksim, tāpēc, ja gribi uzzināt vairāk, droši nāc ciemos uz kādu no Vitamins.lv veikaliem, aplūko internetveikala jaunumu sadaļu vai raksti mums sociālajos tīklos.
Attīrošs zaļais kokteilis ar spirulīnu
Kosmētiķe iesaka: sejas kopšana soli pa solim

Jūsu grozs

Pievienojies 35,000+ klientiem Latvijā, kas ir pārveidojuši savu fizisko sagatavotību ar Vitamins.lv.

Jūsu grozs pašlaik ir tukšs

Jums varētu patikt...

Tavs vēlmju saraksts