Iet uz saturu
Izvēlne
Vitamins.lv preču klāsts papildināts ar vēl 100 jauniem produktiem!

Vitamins.lv preču klāsts papildināts ar vēl 100 jauniem produktiem!

Tikai pirms dažām nedēļām svinējām Vitamins.lv pastāvēšanas vēsturē lielāko preču papildinājumu ar vairāk nekā 100 jauniem produktiem, bet nu klāt jau nākamais jaunumu birums, kurš ir vienlīdz liels un patiešām izciliem produktiem bagāts. Šoreiz īpaši padomāts par tiem, kas vēlas padarīt savas ikdienas maltītes daudzveidīgākas, veselīgākas un garšām bagātākas.

Pirmais lielais jaunums nāk no pašmāju zīmola BalticVitamins, kurš sarūpējis kolagēna-proteīna batoniņus, kuriem līdzīgus atrast ir patiešām grūti, jo tie satur iespaidīgus 9350 mg kolagēna, 40% olbaltumvielu un tikai 3 gramus cukura. Arī ar garšu izvēli būs grūti nošaut garām, jo batoniņi pieejami ar šokolādes, sāļās karameles un kokosriekstu garšām. Turklāt pašlaik Vitamins.lv veikalos klātienē un internetā tiem ir akcijas cena – pērkot vienu, saņemsi 20% atlaidi; pērkot kasti, saņemsi 33% atlaidi; bet pērkot 3 kastu komplektu, saņemsi 48% atlaidi.

Ja reiz sākām ar Latvijā radītu zīmolu, tad turpināsim ar nākamo – The Beginnings, no kura esam saņēmuši milzīgu jauno produktu vezumu. Turpmāk Vitamins.lv interneta veikalā varēsi iegādāties The Beginnings garšīgos un dabiskos cepumus, makrūnus, čipsus (kale, saldo kartupeļu, tomātu un biešu), krekera maizi, matčas tēju, augu pulverus, proteīnu, kā arī kakao visdažādākajās tā formās: sviestu, pulveri un drupinātas pupiņas.

Runājot par nākamo jaunpienācēju, ir grūti valdīt sajūsmu un noturēt siekalas mutē, jo zviedru zīmola HealthyCo piedāvājuma aplūkošana vien liek vēlēties doties uz virtuvi, lai pagatavotu gardāko un veselīgāko maltīti, kāda jebkad baudīta. Ievērības cienīgs ir šī ražotāja eļļu klāsts, kurā atradīsi ķirbju sēklu, kaņepju sēklu, olīvu, avokado, linsēklu, sezama un kokosriekstu šķidro eļļu. Šīs eļļas iesakām lietot salātiem, mērcēm un aukstajiem ēdieniem, lai nezaudētu tajās atrodamo uzturvielu klāstu, kurš ir gana plašs un organismam vērtīgs. Veselības vairošanai noderēs HealthyCo biešu sula, ingvera šoti un organiskais kokosriekstu ūdens. Garantējam, ka gardēži būs sajūsmā par desertu mērcēm, olbaltumvielu maisījumu pankūku pagatavošanai, šokolādes piena pulveri, riekstu sviestiem, batoniņiem, Proteinella šokolādes krēmu un beļģu šokolādes tāfelītēm bez cukura.

Zviedru zīmols ProBrands noteikti nav svešs tiem, kas interesējas par sporta uzturu un funkcionālo pārtiku, tāpēc priecājamies Vitamins.lv plauktos redzēt viņu ražotos proteīna batoniņus, īpaši e-sportam izstrādātos funkcionālos dzērienus, olbaltumvielu čipsus, fitnesa dzērienus, BCAA pulveri un sātīgos bezlaktozes piena kokteiļus ar bagātīgu olbaltumvielu saturu.

Un šo jaunumu birumu noslēgsim ar Lielbritānijā ražotajiem TREK flapjack batoniņiem, kuri pieejami ar divām rūpīgi izstrādātām garšām: baltās šokolādes-aveņu un citronu krēma. Lielbritānijā šie batoniņi ir klasiska vērtība, jo tie radīti, domājot, lai tos varētu baudīt ikviens, kurš ikdienas skrējienā tīko pēc garšīga un veselīga našķa. Tie ir 100% vegāniski, nesatur glutēnu, ĢMO un transtaukskābes. Labi tavai veselībai un izsalkuma remdēšanai.

Diezgan iespaidīgi, vai ne?! Visas šīs gardās, veselīgās un formai draudzīgās bagātības jau gaida to baudītājus Vitamins.lv interneta veikalā.

Tiekamies jau nākamajā jaunumu apskatā!

Zemesriekstu sviesta smūtijs masas audzētājiem
Formai draudzīgā biskvīta rulete ar avenēm

Jūsu grozs

Pievienojies 35,000+ klientiem Latvijā, kas ir pārveidojuši savu fizisko sagatavotību ar Vitamins.lv.

Jūsu grozs pašlaik ir tukšs

Jums varētu patikt...

Tavs vēlmju saraksts